Alina & Remus
by on March 19, 2019 in

Momentele din viata vin si trec mult prea repede fata de cum ne inchipuim. O clipa mult asteptata dureaza atat… o clipa! Atunci ai ocazia sa te bucuri de ea, sa o simti si sa o traiesti la maxim si real.

Amintirile de-o viata se construiesc din aceste momente unice! Amintirile dintr-o viata frumoasa si plina cu prieteni si oameni de calitate, se construiesc greu, dar raman pentru toata viata ta si mai departe, marturie nepotilor, asa cum a fost.

Nu ne putem imagina ce vom simti peste ani privind si admirand imaginilie de botez, de logodna sau de nunta pentru ca nu stim niciodata ce va urma. Dar putem sa fim pregatiti, sa nu facem rabat de la calitate si de la a munci in detaliu sa pastram amanunte pe care timpul le sterge inevitabil din memorie. Si pentru ca ne plac aceste amintiri, ele ne reprezinta si ne arata de unde suntem, de unde am pornit si pe ce drum am luat-o, incercam sa le oferim toata atentia noastra!

Alina si Remus s-au pregatit indelung si in fiecare detaliu pentru nunta lor. Au trecut prin toti pasii importanti, au trait si s-au bucurat de fiecare eveniment in parte. Iar ziua nuntii a fost explozia finala, un bum de emotii nestapanite, un cumul de sentimente nemaintalnite!

2014 JamSession © All rights reserved.