Stefania & Eduard – Teaser
by on May 28, 2019 in

Cred cu tarie ca suntem datori pe lumea aceasta sa indeplinim un destin care se naste o data cu noi si, din fericire nu piere odata cu corpul nostru. Sunt convins ca Stefania si Eduard imi impartasesc acest gand pentru ca ei au trait, ca multi altii, povestea magica, lucruri de neinchipuit si uneori chiar stranii, dar foarte fericite, pe pielea lor. Nu, nu este nimic trist sau infiorator in povestea lor, ci, din contra, toate sunt inimaginabil de pline de frumusete, talc si multa dragoste, dragoste venita in toate modurile ei pentru ca destinul de la Dumnezeu sa ajunga la finalul fericit.
In ziua de 18 mai a plouat destul de tare, dar in momentul cand Stefania si-a imbracat rochia de mireasa s-a inseninat, dovada faptului ca Dumnezeu ne iubeste si dorea ca mireasa sa radieze de fericire in cel mai frumos moment al inceputului vietii de cuplu.
Traiesc intr-o familie mare si frumoasa, cu oameni placuti sufletului, cu prieteni apropiati si cu multe experiente in jurul lor. O particica din familia acesta am resuit sa o captez in imaginile mele , sperand ca peste ani o sa va aduceti aminte cu placere de aceste vremuri de bucurie.

2014 JamSession © All rights reserved.